ערב חג המולד רץ ואוכל ולובש ובישול
שלום! חג מולד שמח!! שמח חנוכה! מה שלומך? חוגגים אידיאל עכשיו (אבל לקחת הפסקה מהמשפחה שלך בודקת את הטלפון שלך)? להתנהג כך הוא דוא”ל עבודה.
הנה קצת הצצה בערב חג המולד שלי – הוא היה מלא בריצה ואכילה וחוזר על הרבה סידורים ברגע האחרון ועטיפה שצצו.
הסרטונים הכי עכשוויים שלי
מבחן נוגדנים קוביד 19
לקחתי את מבחן הנוגדנים Covid19. כך זה הלך והתוצאות!
עוד סירטונים
0 שניות של 5 דקות, 19 שניות
הבא בתור
יום אימוני מרתון 5
04:34
לחיות
00:00
08:21
05:19
היה קר להפליא בבוקר אז נתקעתי קצת בדיקת אינסטגרם ובפייסבוק בזמן שהשמש חיממה את הכל לפני שרצתי.
הכנתי ג’רזי נבחרת קמרון בכדורגל קפה חם, קפה קר וניצוץ. אני אוהב הרבה משקאות.
לבסוף הייתי אמיץ מספיק לצאת החוצה במשך 12 מיילים. הדבר הטוב בשעות החורף (לפחות ב- SOCAL) הוא הטמפ ‘הקרים יותר מקלים על הרבה יותר קל לרוץ למרחקים ארוכים. הידיים שלי היו קרות אבל זה לא היה גרוע להפליא אחרי קילומטר של התחממות.
זה היה מדהים וזה נהיה סוער קצת אחר כך ביום והיה כל כך ברור שאתה יכול לראות את ההרים מרחוק.
ספורטתי את גרבי הדחיסה החדשות בסגנון סוודר נורא כדי לחגוג את ערב חג המולד. זה רעיון כל כך מהנה! אני אוהב את גרבי החג והנושא שלהם.
אתמול בערב יצאתי לארוחת ערב במקום פרואני. היה לנו מנה ראשונה מעניינת של רוטב גבינה קרה על חתיכות תפוח אדמה. זה היה טוב, אבל לא מה שציפיתי לפי התיאור. אני עם כל דבר שכולל תפוח אדמה.
וקיבלתי טמלה כי אני משתוקק להם ברצינות עכשיו אידיאלי! טאמאלס הם האוכל העונתי הטוב ביותר עבור מקסיקנים, או לפחות מוניקנים.
היום אחרי הריצה שלי ואכלתי התחלתי בפעולה: לזניה
אני למעשה לא הייתי בבית בחג המולד מזה שנים.
(הערה: הייתי טכנית בבית ב -25 בדצמבר לפני שנתיים, אבל זה היה רק שבועות אחרי שבן ואני היינו נפרדים וזה היה תקופה ממש מחוספסת עבורי. אז הייתי די כאן וסוג של לא. פשוט הבהרה במקרה כל אדם זוכר את החג האקראי הזה. ואני רוצה לשתף כמה שנים מחוספסות אך אנו עוברים אותם.)
בכל מקרה.
אני לא הייתי בבית בחג המולד בשנים וכל מה שאני רוצה לאכול זה טאמאלס. אבל אמא שלי אמרה שבדרך כלל הם הסתדרו על טאמאלס ג’רזי מנצ’סטר סיטי ורצתה משהו אחר. אז זה צץ בראשי להכין לזניה והייתי במפתיע במשימה. ביליתי זמן בניסיון למצוא רעיונות אחרים, אבל באמת הוגדרתי על לזניה מסיבה כלשהי.
קיבלתי החלטה לקבל את המתכון הטוב ביותר של הלזניה של האישה החלוץ. קל לעקוב אחריו ויש בו מרכיבים שאני מכיר. בנוסף, היא באמת הסופרת הטובה ביותר של טבח/בלוגרית/אופה/ג’ינג’י/קינמון רולס (הכנתי אותם בשנה שעברה והם היו להיט גדול).
אני ממש באקסטזה לגבי זה, אבל זה הפך למטבח הזעיר שלי לאזור אסון.
ברגע שהבשר והאטריות הסתיימו הגיע הזמן להרכיב! אני חושב שעשיתי לזניה בעבר, אבל אני לא זוכר בוודאות. המממ.
הנחתי את כל האטריות לכל כיווני PW והגעתי לערימה. זה היה קל, אבל זמן רב ומבולגן. למרבה המזל זה עבר טוב והיה לי כיף. אני רוצה ללמוד להכין כמה מנות שאני יכול לעשות טוב ואנשים אוהבים, אני מקווה שזה יכול להיות אחד מהם.
אין לי תמונה של המוצר הסופי אבל המחבת כבדה להפליא. אנחנו הולכים לאפות את זה לארוחת ערב מחר.
עטפתי גם מתנות. זה דרש מעט השראה בצורת וודקה ומנגו קרח נוצץ.
במה שאני לובש חדשות … פתחתי את כלי הטופר שלי עם “בגדי חורף” בדיוק בזמן!
שכחתי לחלוטין את מה שהיה שם. מצאתי חבורה של סוודרים שלא חשבתי עליהם בשנה וכמה שמלות חג. השמלה האדומה הבסיסית הזו מחמיאה להפליא, וזו באמת הדרישה היחידה שלי לפני שאחליט ללבוש משהו.
אני מקווה שסנטה תביא לך את ג’רזי נבחרת נבחרת קוריאה בכדורגל כל מה שחלמת עליו אי פעם. אני רק רוצה שינה.
שאלה: מה אתה עושה לחג הזה? אתה רואה את המשפחה שלך בערב חג המולד?
שלח לי את חוברת העבודה
46 -Save
שיתוף הוא אכפתיות!
46
פִּין
לַחֲלוֹק
צִיוּץ
לַחֲלוֹק
דוֹאַרלַחֲלוֹק